Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?

MEGHÍVÓ Sportos Cukobeteg Hétvége Zánka

2019.05.09. 08:49:00
Bizonyára Mindenki ismeri a Sportos Cukorebetegek Egyesületét. Az ő programjukra szeretnénk most Benneteket meginvitálni.

FONTOS: a jelentkezést NE NÁLUNK, hanem a lent megadott elérhetőségeken tegyétek meg. 

A programmal kapcsolatban bővebb információ a www.sportoscukros.hu vagy a www.facebook.com/sportoscukrosTisztelt Gondozók, Kedves Civil Szervezetek!

 

A Zánkai Erzsébet-tábor különleges formája a Családi Erzsébet-tábor, ahol a gyermekek nem az iskolai közösséggel, hanem családtagjaikkal – szüleikkel, nagyszüleikkel, testvéreikkel együtt vehetnek részt.

 

Sportos Cukros Családi Hétvége


Időpont: 2019. augusztus 2-4
. (péntektől vasárnapig) 
Helyszín: Zánkai Erzsébet-tábor  (8251 Zánka, Ifjúsági Centrum Kht. ltp.)  

Utazás: egyénileg (Parkolás a tábor parkolójában)
Részvételi biztosíték és regisztrációs díj: 2000 Ft/fő

Ez az összeg az alábbi szolgáltatásokat fedezi:


A Családi Erzsébet-táborban való jelképes részvételi biztosíték fejenként 1000 Ft.

  • a szállás (1 család / 1 szoba),
  • napi ötszöri étkezés (igény esetén további speciális, diabéteszes gyermek számára szükséges élelmiszerek biztosítása),
  • 24 órás orvosi ügyelet,
  • rengeteg ingyenes és színes program,


A Sportos Cukorbetegek Egyesülete további 1000 Ft/fő összeg befizetését kéri, amely összeg tartalmazza:

  • a jelentkeztetéssel kapcsolatos rengeteg adminisztráció, tájékoztatás, 
  • edukációs előadások, beszélgetések, játékok

 

A családi táborok ideje alatt minden korosztály találhat kedvére való programot a hétvége során. A legkisebbeket baba- és gyermekjátszó, illetve bábszínház is várja, az örökmozgóknak pedig többek között csúszdás légvár is biztosított. Izgalmas óriás labirintus és óriás társasjáték is lesz, de akár az íjászatot, a minigolfot vagy a különös ügyességet igénylő trükkös biciklit és a hoverboard-ot is kipróbálhatja a család. A szabadidős programok mellett beltéri aktivitások is várják a résztvevőket, a játékteremben Xbox, MiniGT autópálya, szimulátorok, flipper és a reflexeket próbára tevő Batak reakciófal is elérhető. A szülőknek, nagyszülőknek „nyugi-sziget” és relaxációs szoba áll rendelkezésükre, ahol a dolgos hétköznapok a feledésbe merülhetnek, és a 15 perces masszázs által felfrissülhetnek. Bizonyosan jól érzik majd magukat a természettudományok iránt érdeklődők is a Családi Erzsébet-táborban, hiszen ismeretterjesztő előadások részeseivé is válhatnak. A családi hétvégékre minden alkalommal ellátogat egy-egy elismert magyar művész (színész, szinkronszínész, animációs kisfilmkészítő), akivel a táborozók beszélgethetnek a hivatásáról, életútjáról, szakmája érdekességeiről. Ezeken túl arcfestés, kézműves foglalkozások, családi mozizás, koncert, és természetesen a Balaton adta lehetőségek is várják a Zánkára érkező családokat.  

 

Részvételi feltételek:

- a családból legalább egy gyermek 1-es típusú diabéteszes,

- a családból legalább egy gyermek az 1-11. évfolyam tanulója, és érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik (NEM feltétel, hogy ő legyen a diabéteszes, lehet : általános iskolás, a diabéteszes gyermek még óvodás),

- a táborba szülők, testvérek, nagyszülők is jöhetnek (amennyiben a fenti feltételek teljesülnek),

- 2000 Ft/fő befizetése.

A jelentkezéseket a hiánytalanul és helyesen kitöltött regisztrációs lap alapján érkezési sorrendben töltjük fel az Erzsébet-tábor rendszerébe, ezért érdemes minél előbb jelentkezni. regisztrációs felületet május 1-én nyitjuk meg, és www.sportoscukros.hu honlapon, valamint a https://www.facebook.com/sportoscukros/ Facebook-oldalon tesszük közzé. 

 

Szeretettel várunk mindenkit!


Sokszor felmerült a kérdés, ezért itt is tisztázni szeretnénk: a Családi Hétvégét és a zánkai "ottalvós" táborokat (Élménytáborokat) NEM a "Jónak lenni jó" kampány keretében befolyt pénzből valósítják meg, abból a napközis táborokat és a többi "ottalvós" tábort finanszírozzák.

Kérjük, támogassa Egyesületünk működését SZJA-ja 1 %-ával!

Adószámunk: 19113478-1-08
Tagdíjbefizetés az Egyesület bankszámlájára:
OTP
 Bank : 11737007-20051486

Újdonságok

 1891. november 14-én született Frederick Banting, akinek Charles Besttel közös gondolata vezetett az inzulin 1922-es felfedezéséhez.

Diabétesz Világnapot első alkalommal 1991-ben szervezett a Nemzetközi Diabetes Szövetség (IDF) és az Egészségügyi Világszervezet (WHO), látva a cukorbetegség világszerte növekvő terjedését. Azóta népszerűsége folyamatosan nő, ma már több mint 350 millió embert kapcsol össze a világon, köztük az egészségügyi ellátás szakembereit, ápolókat, cukorbetegeket és a társadalom valamennyi tagját.

(idézet: a Magyar Diabetes Társaság honalpjáról) 


 Bár már az előző cikkben sok köszönő szó elhangzott, de ezt is szeretnénk a csokorba beilleszteni. 

Köszönjük a hálás szavakat Váróczi-Bakos Ritának 

Fotogaléria

Copyright © 2010 Cukorbeteg Gyerekeket Támogató Egyesület
design: dwiki | created by Mimo
Pharma-Marketing Kft  Roche  Lilly  77 Elektronika Kft.  Novo Nordisk