MEGHÍVÓ 2020. évi Családi napi "Kézenfogva könnyebb" vetélkedőre Lébény
2020.06.04.
2020. június 27-én ismét szenzációs vetélkedőt szervezünk Lébényben, melyre szeretettel meghívunk minden győri diabétesz gondozóhoz tartozó gyermeket és családját.


„Kézenfogva könnyebb vetélkedő”
 
A jelentkezéseket a Cukorbeteg Gyerekeket Támogató Egyesület email-címre kitöltve a jelentkezési lapon kérjük elküldeni 2020. június 15-éig: ctegyesulet@gmail.com

Kérjük jelezni a résztvevők nevét, életkorát, rokonsági fokát, lakcímét, telefonszámát, email-címét, ételallergiáját, ételintoleranciáját (pl. lisztérzékenység).

A versenyen értékes díjak várnak gazdára!

A vetélkedőre 3-5 tagú egyesületi tagsággal rendelkező családok jelentkezését várjuk!
A sikeres szerepléshez szükséges jókedv, bátorság, vállalkozó kedv, diabetessel kapcsolatos ismeretek és a család összefogása.
A család összetétele a következő lehet: 4-16 év közötti diabeteses gyermek, a gyermek szülei, és egy vagy kettő 18 év alatti testvére.
Amennyiben a szűkebb család részvétele nem biztosítható, elfogadjuk a tágabb családtagokból összeálló csapatot is a következő összetétellel: 4-16 év közötti diabeteses gyermek, a gyermek egyik szülője, egy velük valamilyen rokonságban álló felnőtt személy (20 év feletti- nagybácsi, nagynéni, keresztszülő, unokatestvér, nagyszülő, stb) és egy vagy kettő velük valamilyen rokonságban álló kiskorú személy (pl: 18 év alatti unokatestvér…), esetleg 18 év alatti barát, barátnő vagy osztálytárs.
A jelentkezőknek a későbbiekben részletes programot küldünk. Kérjük a jelentkezési határidő betartását, mert a további szervezéshez fontos a résztvevők számának ismerete!

Egyesületi tagsági jogviszonnyal kapcsolatban szintén a ctegyesulet@gmail.com címen további információval készséggel állunk a rendelkezésetekre. 

Várunk mindenkit szeretettel, játszani, szurkolni. 

Cukorbeteg Gyerekeket Támogató Egyesület elnöksége és a Gondozói team
 

Forrás : http://www.gyermekdiabetes.hu