Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
Kérjük, támogassa Egyesületünk működését
a SZJA-ja 1%-ával!
Adószámunk: 19113478-1-08

Tagdíjbefizetés az Egyesület bankszámlájára:
OTP Bank : 11737007-20051486
Bezár

Beszámoló a mürzstegi sítáborról ( Kovács Zsuzsa)


2006.01.28.
Megint eltelt 1 év és elérkezett az idei sítábor ideje, mely január 18-tól-23-ig tartott.


Izgalmas szerda reggelnek néztünk elébe, csúszós- inkább jeges útnak nevezném az indulást. 25-ös tempóval haladtunk a szállásunk felé, melynek neve:"APPELHOF".

Megérkezés, csomagledobás, síruhafelvevés, és irány a sípálya, az út szállásunktól kb 15 percig tartott. A buszon mindenki beszélgetett, és már az úton is jó volt a hangulat. 3-4 fős csoportokba kezdődött a "profi" síelőknek a lesíklás. Zsolti bácsi segédletével 11-en először vettük fel a sílécet, természetesen én is közéjük tartoztam. Csodálatos hóborította táj tárult elénk.Sok fénykép készült. Hamar elérkezett a 4 órai uzsonnánk ideje, aztán írány a szálláshely és elfoglaltuk a 10 fős lány illetve a 4 és 9 fős fiú szobákat.
Közös teremben megtörtént az ismerkedés. A 7 órási vacsora után, szabadfoglalkozással töltöttük az estéinket. Válogathatunk a jobbnál jobb programok között. Volt konditerem, játszóház, uszoda, szauna ...stb.-én megjegyzem kiprobáltam mindegyiket!! Ebben a szoros 5 napban még kipróbáltuk a szánkópályát is.

Minden reggel kaja után edukáció....... Estig a síelés örömeinek adtuk át magunkat. Szombaton akinek kedve volt egy meglepetés ebédet fogyaszthatott el a melegedő melletti étteremben pl.:pizza, hasábburgonya stb.
Utolsó este jött a nagy vetélkedő 4 csoportra bontva. Szuper jól sikerült , az est fénypontja a MEGASZTÁROS verseny, amely különböző kategóriákban történt: rock, opera, cigány és rapp stílusban. Következett a Disco 11 óráig. "TAKARODÓ"!!!!!!

Reggel pakolás, takarítás, indulás ! Ha indult volna egyszerre a busz, de végül elindult és bánatunkra így nem maradhattunk!! Hazafele is jó volt a hangulat még 1 DVD filmre, és shoppingolásra is futotta az időnkből.

Csodálatosan szép felejthetetlen 5 napot töltöttünk el: -mint már oly sokszor megszokhattuk, szintén jelesre vizsgáztak a szervezők!! KÖSZÖNJÜK!!!!!


Tét, 2006. január 24. Kovács Zsuzsanna

Az összes kép megtekinthető a galériában

 Kapcsolódó anyagok
Képek

Fotogaléria

Copyright © 2021 Cukorbeteg Gyerekeket Támogató Egyesület
design: 2D Grafika | created by TSI