Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
Kérjük, támogassa Egyesületünk működését
a SZJA-ja 1%-ával!
Adószámunk: 19113478-1-08

Tagdíjbefizetés az Egyesület bankszámlájára:
OTP Bank : 11737007-20051486
Bezár

MEGHÍVÓ 2020. évi Családi napi "Kézenfogva könnyebb" vetélkedőre Lébény


2020.06.04.

A vetélkedőre 3-5 tagú egyesületi tagsággal rendelkező családok jelentkezését várjuk!

A sikeres szerepléshez szükséges jókedv, bátorság, vállalkozó kedv, diabetessel kapcsolatos ismeretek és a család összefogása.

A család összetétele a következő lehet: 4-16 év közötti diabeteses gyermek, a gyermek szülei, és egy vagy kettő 18 év alatti testvére.

Amennyiben a szűkebb család részvétele nem biztosítható, elfogadjuk a tágabb családtagokból összeálló csapatot is a következő összetétellel: 4-16 év közötti diabeteses gyermek, a gyermek egyik szülője, egy velük valamilyen rokonságban álló felnőtt személy (20 év feletti- nagybácsi, nagynéni, keresztszülő, unokatestvér, nagyszülő, stb) és egy vagy kettő velük valamilyen rokonságban álló kiskorú személy (pl: 18 év alatti unokatestvér…), esetleg 18 év alatti barát, barátnő vagy osztálytárs.

A jelentkezőknek a későbbiekben részletes programot küldünk. Kérjük a jelentkezési határidő betartását, mert a további szervezéshez fontos a résztvevők számának ismerete!Egyesületi tagsági jogviszonnyal kapcsolatban szintén a ctegyesulet@gmail.com címen további információval készséggel állunk a rendelkezésetekre. Várunk mindenkit szeretettel, játszani, szurkolni. 


Cukorbeteg Gyerekeket Támogató Egyesület elnöksége és a Gondozói team


Fotogaléria

Copyright © 2021 Cukorbeteg Gyerekeket Támogató Egyesület
design: 2D Grafika | created by TSI